FDP Home Page / FDP Forum / FAQ's

The FDP is made possible by the following companies and individual members like you.
Please use the links below to show them we value their sponsorship.

Antique Electronics Supply

Sweetwater

Jensen Loudspeakers

Yellowjackets Tube Converters

Amplified Parts

MOD KITS DIY

WD Music

Apex Tube Matching


* God bless America and our men and women in uniform *

* Illegitimi non carborundum! *

If you benefit and learn from the FDP and enjoy our site, please help support us and become a Contributing Member or make a Donation today! The FDP counts on YOU to help keep the site going with an annual contribution. It's quick and easy with PayPal. Please do it TODAY!

Chris Greene, Host & Founder

LOST YOUR PASSWORD?

......................................................................

   
FDP Jam
Calendar
Find musicians
in your area!
  Search the Forums  

FDP Forum / Miscellaneous and Non-Fender Topics / TCE Flashback blues

Therealfrogman
Contributing Member
**********
*

Pueblo, Co

I qualify!
Apr 21st, 2019 09:48 AM   Edit   Profile  

My delay only works with the stereo outputs now...

Bought it used and it just is not worth getting TCE involved. Anyone experience this?

I did redo the last software update and even opened it up to find myself over my head.



Mick Reid
Contributing Member
*****

Australia

American-made in Oz!!
Apr 21st, 2019 05:24 PM   Edit   Profile  

"My delay only works with the stereo outputs now..."

Do you mean you have to plug in both outputs to get it to work, or you have to come out of the single stereo jack? (make sense???)

I don't have any technical advice for you other than maybe closer inspection (with a magnifier) of the solder joints on the jacks and reflowing them.

Hope you get it sorted.


Therealfrogman
Contributing Member
**********
*

Pueblo, Co

I qualify!
Apr 21st, 2019 06:10 PM   Edit   Profile  

The mono jacks are dead. I best get me a replacement before I get in there but I wont be able to help myself but get in there...

Mick Reid
Contributing Member
*****

Australia

American-made in Oz!!
Apr 21st, 2019 08:19 PM   Edit   Profile  

Hah! That’s the spirit!


Peegoo
Contributing Member
**********
**********
**********
****

Planet Peegoo

Rhythm & Lewd Guitarist
Apr 21st, 2019 08:33 PM   Edit   Profile  

If that were mine, I’d start by reflowing the solder joints for all the jacks:

Pop the pedal open and set the PC board so you can see all the solder terminals for the jacks. As you hold the tip of your soldering stick to each solder pad, apply just a touch of fresh 60/40 solder to the joint to flow it.

Don’t cook the joints; just heat them to melting point and add a dot of solder. It’s a very fast operation.

If your stereo output jack works, it’s probably a poor solder joint.

walshb
Contributing Member
**********
**********

Manchester, TN

Ask me how I know!?
Apr 25th, 2019 02:57 PM   Edit   Profile  

"I wont be able to help myself but get in there... "

So.....? ;)

FDP Forum / Miscellaneous and Non-Fender Topics / TCE Flashback blues




Reply to this Topic
Display my email address             Lost your password?
Your Message:
Link Address (URL):
Link Title:




Moderators: Chris Greene  Iron Man  reverendrob  

FDP, LLC Privacy Policy: Your real name, username, and email
are held in confidence and not disclosed to any third parties, sold, or
used for anything other than FDP Forum registration unless you specifically authorize disclosure.

Furtkamp.com 
Internet Application Development

Copyright © 1999-2019 Fender Discussion Page, LLC   All Rights Reserved