FDP Home Page / FDP Forum / FAQ's

The FDP is made possible by the following companies and individual members like you.
Please use the links below to show them we value their sponsorship.

MOD KITS DIY

Advertise here

Amplified Parts

Sweetwater

Jensen Loudspeakers

Antique Electronics Supply

Guitar Center

Yellowjackets Tube Converters

Musician's Friend

WD Music

Apex Tube Matching


* God bless America and our men and women in uniform *

* Illegitimi non carborundum! *

If you benefit and learn from the FDP and enjoy our site, please help support us and become a Contributing Member or make a Donation today! The FDP counts on YOU to help keep the site going with an annual contribution. It's quick and easy with PayPal. Please do it TODAY!

Chris Greene, Host & Founder

LOST YOUR PASSWORD?

......................................................................

   
FDP Jam
Calendar
Find musicians
in your area!
  Search the Forums  

FDP Forum / Moe's Tavern (_8^(I) / Posting times on FDP...

Previous 20 Messages   Next 20 Messages  
HenryJ
Contributing Member
**********
*

Bogue Falaya River

is STILL dark and cold.
Feb 3rd, 2018 10:47 AM   Edit   Profile  

Only first noticed it yesterday.

Chris Greene
FDP Host

Idaho, USA

Nine mile skid on a ten mile ride
Feb 3rd, 2018 11:06 AM   Edit   Profile  

This has been taking place far longer than going back to Moe's for CM only (anyone can read). Know what? I don't miss anyone who chooses not to support the site, sorry. I'm tired of takers and am more interested in givers.

Guitar Fool
Contributing Member
**********
**********
*

Sunshine State

What is wrong with men being men?
Feb 3rd, 2018 02:12 PM   Edit   Profile  

runs like a tired ole mule...no offense..;-0


time to change the oil?

Sharkie
Contributing Member
********

North ON, Canada

Feb 3rd, 2018 02:23 PM   Edit   Profile  

An earlier post took about 3 seconds.

Leftee
Contributing Member
**********
**********
*

VA

Life makes a man tired.
Feb 3rd, 2018 02:37 PM   Edit   Profile  

I spoke too soon. @20 seconds for this post.

(This message was last edited by Leftee at 04:38 PM, Feb 3rd, 2018)

ninworks
Contributing Member
******

Tennessee

Too Much GAS
Feb 3rd, 2018 04:26 PM   Edit   Profile  

The last couple replies I posted took about 10 seconds each. Reasonable as far as I'm concerned. I just did this one and it took less than 5 seconds.

(This message was last edited by ninworks at 06:26 PM, Feb 3rd, 2018)

Leftee
Contributing Member
**********
**********
*

VA

Life makes a man tired.
Feb 3rd, 2018 04:30 PM   Edit   Profile  

I have lame internet here so my observations aren’t very useful.

Ryder
Contributing Member
**********
**********
****

Northwest Missouri

Butterscotch Blues
Feb 3rd, 2018 04:39 PM   Edit   Profile  

35 seconds here, just now.

This one took 5 seconds.

And that one took 32 seconds.

(This message was last edited by Ryder at 06:41 PM, Feb 3rd, 2018)

Charlie Macon
Contributing Member
**********
**********
****

Austin, Texas

Yeeeehaaaa!
Feb 3rd, 2018 05:43 PM   Edit   Profile  

Maybe 10 seconds. It's been this way for a while now. I'd figured it was probably a browser filterizer thingamobopper code change thing. Or some type of new radiation in the system with the expansion of Google Fiber.

Chris Greene
FDP Host

Idaho, USA

Nine mile skid on a ten mile ride
Feb 3rd, 2018 05:51 PM   Edit   Profile  

It's really interesting seeing these posting times all over the place. Mine have been much longer than most of yours (or Rob's).

The above post took 42 seconds!

(This message was last edited by Chris Greene at 07:51 PM, Feb 3rd, 2018)

Charlie Macon
Contributing Member
**********
**********
****

Austin, Texas

Yeeeehaaaa!
Feb 3rd, 2018 06:12 PM   Edit   Profile  

One more data point: this one took 21 seconds.

(This message was last edited by Charlie Macon at 08:13 PM, Feb 3rd, 2018)

De ville
Contributing Member
**********
**********
****

WA

Support the FDP - Please Donate
Feb 3rd, 2018 07:47 PM   Edit   Profile  

About 15 seconds here, but I've had some that were a lot longer, maybe 45 seconds.

I've been noticing this for a few weeks I'd say.

I know it's not on my end. I have a monster connection and computer.

It's not really troublesome, just takes a little patients.

I wonder if it's something to do with current browsers not jiving with the site, or network hubs on a national level getting worked on.

henrycat
Contributing Member
**********
**

Ch'town, PEI, Canada

He said he was a wit. He was half right.
Feb 3rd, 2018 07:57 PM   Edit   Profile  

Test from The Great White North


Took 8 seconds......no problems here.

(This message was last edited by henrycat at 09:58 PM, Feb 3rd, 2018)

SquareWave
Contributing Member
******

Las Vegas

Feb 3rd, 2018 08:08 PM   Edit   Profile  

I haven't experienced any difference in posting time. Always been pretty fast.


*about 3 seconds, which is pretty normal

(This message was last edited by SquareWave at 10:09 PM, Feb 3rd, 2018)

mfitz804
Contributing Member
**********
**********
***

Staten Island, NY

Our resident rational liberal
Feb 3rd, 2018 08:34 PM   Edit   Profile  

23-25 seconds for my last 5 or so posts.

EDIT: This one took 3 seconds.

(This message was last edited by mfitz804 at 10:35 PM, Feb 3rd, 2018)

18megohm
Contributing Member
**********
**********
**********
**********

San Antonio, TX

Glad that's over
Feb 3rd, 2018 09:07 PM   Edit   Profile  

Test from San Antonio

12 seconds

(This message was last edited by 18megohm at 11:08 PM, Feb 3rd, 2018)

littleuch
Contributing Member
**********
******

Florida

pronounced "Klinkhammer" in French
Feb 3rd, 2018 09:32 PM   Edit   Profile  

Hey

Interesting. I aborted cuz i was clocking. Refreshed and my post didn't go through. A few minutes later, here it is.

(This message was last edited by littleuch at 11:35 PM, Feb 3rd, 2018)

jhawkr
Contributing Member
**********
**********
*******

Wichita, KS USA

It's all gravy from here on...
Feb 4th, 2018 04:22 AM   Edit   Profile  

30-40 seconds for me via cable modem.

ECS-3
Contributing Member
**********
**

USA / Virginia

Feb 4th, 2018 04:42 AM   Edit   Profile  

Posting times have been long from here for a while now.

Browsing and updating an existing post is OK, the problem is making a new post.

I have seen it take maybe 30 seconds to come back on a new post.

(Edited to add this post took about 30 seconds at 6:45am Eastern time. A server in Idaho can't possibly be that busy this time of the morning, so I'd say its in your program somewhere.

(This message was last edited by ECS-3 at 06:44 AM, Feb 4th, 2018)

Leftee
Contributing Member
**********
**********
*

VA

Life makes a man tired.
Feb 4th, 2018 05:00 AM   Edit   Profile  

I had a couple that were less than 10 seconds this morning.

This one was close to 20.

(This message was last edited by Leftee at 07:00 AM, Feb 4th, 2018)

Previous 20 Messages   Next 20 Messages  

FDP Forum / Moe's Tavern (_8^(I) / Posting times on FDP...




Reply to this Topic
Display my email address             Lost your password?
Your Message:
Link Address (URL):
Link Title:




Moderators: Chris Greene  Iron Man  reverendrob  

FDP, LLC Privacy Policy: Your real name, username, and email
are held in confidence and not disclosed to any third parties, sold, or
used for anything other than FDP Forum registration unless you specifically authorize disclosure.

Furtkamp.com 
Internet Application Development

Copyright © 1999-2018 Fender Discussion Page, LLC   All Rights Reserved